אני תמיד מרגישה שלהעלות פוסט מוצרים שהסתיימו, או Empties כפי שאומרים הגויים – זה שקול ערך להצגת פסולת מסוגים שונים: קליפות בננה, פיסות טישיו משומשות וכו’. הדבר היחידי שמנע ממני לגנוז את הפוסט הזה יחד עם אשפת הטיפוח שלי היא, ובכן, העובדה שאני נהנית לזרוק לא פחות מאשר אני נהנית לקנות. יש עוד קוראות בקהל שזו הסטייה שלהן? לא אופתע אם אני היחידה גם בזה.
בכל מקרה, הגעתי להישג נאה של קרוב לשלושים יחידות פסולת להציג בפניכן ולכן החלטתי שמן הראוי לארגן את האשפה שלי בקומפוזיציה חביבה ולחלוק איתכן את דעתי לגביה:
מזהירה מראש שיופיעו כמה וכמה נרות בפוסט הזה, כי מאז שהתקרר אני מבעירה נרות כמו פירומנית. הנר הזה של סבון בריח Olive oil היה הפתעה ממש נעימה: הוא מגיע בקופסת פח עם שני פתילים ויש לו ריח ממש חזק ובעירה איכותית. הייתי אומרת שהוא בוער פחות מנרות אחרים שאני מבעירה, אבל גם לפי התיאור הוא לא אמור לבעור יותר מ-20 שעות כך שהוא לגמרי עומד בהבטחות. בהחלט הפתעה חיובית והייתי אומרת שמהנרות הטובים שנתקלתי בהם בארץ, בהחלט יירכש שוב.
הנר עולה 60 שקלים וניתן להזמין אותו כאן
את המסיכה הזו של GlamGlow הזמנתי כמוצר פינוק נטו. לרוב אני חוקרת היטב רכיבים של מוצרי טיפוח שאני מזמינה אבל הפעם לא התייחסתי לזה כרכישת טיפוח רצינית אלא כפאן. היא משאירה כיסוי כסוף חללי משונה על הפנים ומסירים אותה באמצעות קילוף כך שהיא מאוד מספקת. מה אתן יודעות? היא גם משאירה את העור ממש צחור ונאה לאחר השימוש בה, כך שהיא גם נותנת עבודה ולא רק גימיקית. את המסיכה הזו ספציפית לא ארכוש שוב, גם כי קשה להשיג אותה אונליין (בברלין לעומת זאת ראיתי בשפע ממנה) וגם כי המשכתי הלאה למסיכה הלבנה של גלאם גלואו שמתאימה יותר לסוג העור שלי. המסיכה הזו אגב אמורה להפוך את העור למוצק ולהחזיר לו את האלסטיות שלו, אנטי אייג’ינג בקיצור.
קונסילר BFF של איל מקיאג’ עשה לי חיים קשים עם משאבה תקולה אבל אחרי שקוראת המליצה לי לקחת את המוצר בחזרה לחנות, קיבלתי שירות נעים והמוצר אכן הוחלף באחד חדש. למרות התחלה מאוד צולעת, התברר שזה דווקא קונסילר חביב שעושה את העבודה. שמעתי שבחים אודות הקונסילר הפיצ’י שמתפקד כקורקטור, האם אקנה את הגרסא הזו ספציפית? פחות סביר, מרגישה שיש קונסילרים מעולים בשוק שעושים עבודה טובה באותה מידה ובסכומים נמוכים יותר.
למייקאפ מסדרת BFF של איל מקיאג’ לעומת זאת אתקשה למצוא תחליף ולכן אני שמחה שכבר יש לי בקבוק חדש ממנו. הוא מתאים לי בגוון בצורה מושלמת, יש לו כיסוי בינוני שלא מובחן על העור וגימור חי ויפיפה. הייתי אומרת שהוא מאוד מזכיר לי את ה-Matchmaster של מאק ושניהם אהובים עליי באותה מידה. אני נהנית להניח אותו עם ספוגית רטובה של ביוטיקייר לתוצאה הטבעית ביותר, כך שזה בהחלט מוצר שאמשיך לרכוש שוב.
תרחיץ הרחצה מסדרת מגנוליה של ל’אוקסיטן היה פינוק נחמד אך כזה שלא יירכש שוב. לא התחברתי לריח בצורה יוצאת מן הכלל ואני מוצאת שהתרחיץ לא מלחך כמו שמן השקדים שאני כל כך אוהבת. אני אומרת שאם כבר להשקיע בתרחיץ שהוא בהחלט לא זול – מוטב לעשות את זה עם אחד שבאמת נותן עבודה.
עלותו של הג’ל 100 שקלים וניתן לרכוש אותו כאן
את ה-Fixing mist של פיקסי חיבבתי מאוד כשלב אחרון בהנחת האיפור כדי למנוע מראה מקומח ופודרתי. היה לתרסיס אפקט מרענן של מי טל ומחיר יחסית ידידותי. הוא נקנה במטרה לשמש תחליף לפיקס פלוס של מאק אבל אני מודה שאני עדיין נמשכת יותר לפיקס, שהוא מבחינתי מוצר הרבה יותר רב תכליתי וקלאסי מאשר כל תרסיס אחר שנתקלתי בו. האם התרסיס יירכש בשנית? אולי בהמשך כרגע לא בוער לי.
התרסיס עולה 16 פאונד וניתן להזמין אותו כאן
מוצר שלא הולך לפח אלא הפך כבר עכשיו לבית עבור צמרוני האוזניים שלי הוא הנר היוקרתי של דיפטיק בניחוח Coriandre. מה אומר לכן? מבינה לגמרי על מה ההייפ אחרי שהתנסיתי בנר: למרות שהוא לא ענקי, הבעירה שלו הייתה מושלמת עד הרגע האחרון והוא הפיץ ניחוח ירוק ורענן בכל רחבי הסלון. בהחלט נר שארכוש שוב, אולי כמתנת יום הולדת לעצמי כי המחיר ללא ספק אאוץ’ רציני.
הנר עולה 42 פאונד וניתן להזמין אותו כאן
שמן הורדים של טרילוג’י היה ה-Bae שלי במשך הרבה זמן. הוא הוזמן בחבילה של שלושה, כך שבכל פעם שהעור שלי שתה את אחד מהם, תמיד הייתה לי חבילה ספייר עד שהוא נגמר. אני מעריצה נלהבת של שמן ורדים ומאמינה מאוד בתועלות שלו עבור העור – ואילו השמן הזה היה הסיפתח עבורי לעולם הזה. מאז עברתי לשמן של MV organics שהוא כבר ללא ספק במגרש של הגדולים ומכיל בתוכו שלל רכיבים טבעיים ואיכותיים, אבל אם אתן מחפשות שמן שנותן עבודה במחיר נוח, זה המוצר עבורכן. האם יירכש שוב? ייתכן מאוד שבהמשך. טרילוג’י זו אגב, חברה שבכלליות אני מאוד מחבבת את המוצרים שלה וממליצה לכן לבדוק את המגוון.
השמן עולה 17.55 פאונד וניתן להזמין אותו כאן
המגבונים של First aid beauty אמורים לשמש כמעין פילינג עדין לפנים ואמורים לאורך זמן להקטין את מראה הנקבוביות הפעורות. קיבלתי את המגבונים באחת מקופסאות היופי שהזמנתי בסוף השנה שעברה ולמרות שיש בהם רכיבת מרכיבים לא רעה בכלל, תחושתי לגביהם הייתה Meh ולא חשתי בשינוי כלשהו לאחר השימוש בהם. הם היו מרעננים ונעימים על העור, אבל מעבר לזה? לא ראיתי שיפור כלשהו, כך שלא סביר שזה מוצר שיירכש בשנית.
המגבונים עולים 18.7 פאונד לחבילה של 60, ניתן להזמין כאן
מאחר שלאחרונה קצת מאסתי ב-Bath and body works, ניסיתי כל מיני אופציות אחרות וזו הסיבה שתוכלו לראות כל מיני חברות וסוגי נרות בפוסט הזה. הנרות של חברת P.F אמורים להיות שם דבר בעולם הלייף סטייל ולמרות זאת, אני חייבת לציין שהתאכזבתי מהנר הזה עד מאוד. הריח שלו היה כמעט ולא נוכח והגודל הזה, שנמכר ברוב האתרים, הוא חסר תועלת לחלוטין – כך שאני בהחלט לא ממליצה להתקרב.
הנר עולה 12$ וניתן להזמין אותו כאן
את סרום ה-Pure של גלוסייה אהבתי עד מאוד וחשתי צער שנגמר כל כך מהר, אבל אני משערת שזה היה צפוי לאור העובדה שמדובר במוצר קטנטן בגודל 15 מ”ל בלבד. השתמשתי בו יום יום במסגרת שגרת הטיפוח שלי בערב, הוא כל כך קליל ונספג במהרה שהרגשתי שהוא יותר כמו תמצית מאשר סרום כבד, אך למרות זאת הוא נתן עבודה וחשתי שהוא באמת מצליח לשפר את מרקם העור הודות לרכיב ה-Zinc שמככב בו. בהחלט רואה את עצמי רוכשת את הסרום הזה בהמשך כשאסיים כמה שנמצאים כרגע ברוטציה. גלוסייה משווקים אותו אגב כסרום שמיועד לימים האלה שבהן אתן אוכלות אוכל שמנוני, קונספט שאיתו אני מזדהה בכל אחד מימות השנה וקרוב ללבי באופן מיוחד.
הסרום עולה 28$ וניתן להזמין אותו כאן (יש להשתמש בחברת שילוח)
הו ז’ילנסקי ורוזן, השנה המותג הזה הפך לאחד החביבים עליי בתחום טיפוח הגוף ותרחיץ הרחצה הזה בשם Fashionista אינו שונה מכך. עוד אכתוב רבות על המותג בפוסט סיכום השנה שלי (Watch out) אז בינתיים רק אומר שגם לתרחיץ הרחצה הזה יש ריח משגע ונהניתי ממנו עד מאוד.
את מוצרי החברה ניתן להשיג בשוק הפשפשים ביפו
הו Aesop, מותג נוסף שעשה לי את זה השנה מאוד. הביקור הראשון בחנות שלהם בברלין הרגיש כמו ביקור בספא: חנות שכולה מרצפות ירוקות, תה קר שמגישים לך ברגע שכף רגלך דורכת בחנות וכמובן גם אינספור מוצרים של המותג (אחרת זה היה מעט ביזארי). Aesop ללא ספק שברו השנה את האינטרנט ואת האינסטגרם ולא בכדי – אריזות מינימליסטיות כמו של פעם, רכיבים טבעיים ואיכותיים – ומוצרים נהדרים. המוצר הראשון שרכשתי מהחברה הוא הטונר וכבר עכשיו עומד לו בקבוקון חדש אצלי על המדף. אני חושבת שהטונר הבא שאנסה יהיה של Witch hazel, מוצר עטור שבחים שעליו קראתי רבות אבל בהמשך בהחלט אחזור ל-Aesop על אף תג המחיר הכאוב.
המוצר עולה 173 ש”ח (לפני הנחות נאמנות) וניתן להזמין אותו כאן
הויטלומייר אקווה של שאנל היה מייקאפ אהוב במשך זמן רב. הוא אכן מיימי מאוד כפי שרומז השם, עם כיסוי קליל ועם זאת, יש לו גימור פשוט יפיפה והוא יושב נפלא על העור. הוא מתאים לימים של עור טוב בלבד כי למרות שהכיסוי שלו נבנה – הוא עדיין קליל בסך הכל. את המוצר הזה לא סיימתי באופן מלא אבל חשתי שהגיע הזמן להחזיר את נשמתו לבורא עולם והסופר פארם, לאחר תקופה ארוכה של שימוש בו. בנוסף, בזמן האחרון הרגשתי שאני והוא כבר לא, כי הוא גורם לעור שלי להבריק באופן מוגזם אחרי כמה שעות ספורות, מה שלא קורה לי באותה רמה עם מייקאפים אחרים, אז אני מעדיפה לחשוב עליו כרומן מן העבר ולאפשר לו לפרוש בשלווה.
המייקאפ עולה 216 ש”ח לפני הנחות נאמנות וניתן להזמין אותו
שני מוצרים של אסנס שהם כבר סוג של בני בית אצלי במגירה: האייליינר וה-Make me brow. נכון, בכל הקשור לגבות אני עכשיו עם ה-Boy brow של גלוסייה, אבל במחיר של כמה שקלים בודדים, גם למוצר הגבות של אסנס ברור לי שאחזור בהמשך. שניהם נקנו בעבר ויירכשו גם בהמשך – ובעיניי הם מאסט מתוך מוצרי המותג.
מוצר נוסף של אסנס שאני מאוד מחבבת וכבר יש לי גיבוי ממנו הוא הפריימר לעיניים, מוצר כל כך חרוש שכל הכיתוב ירד ממנו. אין לי הרבה מה לומר לגביו, שכן גם הוא מוצר שעולה כמה שקלים בודדים ומסייע לחזק את עמידות איפור העיניים שלי בכבוד. העפעפיים שלי אמנם לא סופר שומניים אבל אני מוצאת שללא פריימר, העמידות של הצלליות עליהם בהחלט בעייתית יותר, כך שמבחינתי זה מוצר בסיס שהוא בגדר מאסט וחלק בלתי נפרד משגרת האיפור שלי.
מוצר שאהבתי עד מאוד וחשתי צער כשנגמר הוא הקונסילר המאיר של מאלו ווילז שהיה בעל גימור יפיפיה וכיסוי מספק. הוא נחשב לקונסילר מחזיר אור ובהחלט מצאתי שהוא מעניק הארה מאוד נאה ובריאה לעור הפנים, האם ארכוש אותו שוב? ייתכן מאוד שבהמשך.
מחירו 168 ש”ח וניתן להזמין אותו כאן
את הקרם Peaux mixtes and grasses של ג’רנטיק הצלחתי לסיים לפני כמה חודשים. הוא מיועד לעור מעורב עד שמן ואמור לטפל בפגמים תת עוריים ונקודות שחורות. כתבתי בעבר על החוויה (החיובית) שלי עם ג’רנטיק ומאז לא דיווחתי שנית, מהסיבה שהתקשיתי מאוד להתמיד להשתמש אך ורק במוצרי החברה כפי שהתבקשתי ולאור העובדה הזו העדפתי לחזור לשגרת הטיפוח המוכרת שלי. למרות זאת, נהניתי מאוד מהשימוש בקרם הזה ובהחלט הרגשתי שהוא מסייע לשמור על איזון טוב בעור. מה שקצת הפליא אותי הייתה העובדה שהאריזה שלו התפרקה לקראת החלק האחרון בשימוש בה, מה שהפך אותה ללא הגיינית בעליל וקצת מבאסת. בכל מקרה, רשמתי את זה כתקרית חד פעמית כי עם המוצרים האחרים זה לא קרה, אבל זה לא משהו שהייתי מצפה שיקרה עם מוצר בעל תג מחיר כבד למדי.
את המוצרים של ג’רנטיק ניתן לרכוש אצל קוסמטיקאיות מורשות של המותג: 1-800-35-1717
ה-Rosy cheeks של לאש היא מסיכה שלגמרי עמדה בהבטחות שלה: מסיכה ורדרדה שגרמה אפילו לפנים שלי להיראות ורדרדות יותר מכפי שהן במציאות. הייתה לה טקסטורה יבשה וסמיכה מאוד – והיא בהחלט גרמה לעור להיראות צחור יותר בתום השימוש. רק מה? יש לי קצת בעיה עם מוצרי התפוגה של לאש, שהם לא רק בגדר המלצה אלא חובה. כל מוצרי הטיפוח שלהם ניתנים לשימוש לכמה שבועות/ חודשים בודדים וגם את זו נאלצתי לזרוק לפח לפני שסיימתי אותה בפועל כי תאריך התפוגה שלה חלף והיא הפכה ליבשה בצורה שלא איפשרה בה שימוש נוסף. בלאש אני מעדיפה לדבוק כתוצאה מכך במוצרים מוצקים ופחות במסיכות וקרמים.
ה- Bye bye redness של איט קוסמטיקס הוא מוצר שלא ידעתי איך לאכול אותו בהתחלה (ייתכן שזה בגלל שהוא אינו מיועד לאכילה). הוא מאוד קרמי ומגיע בגוון אחד שלכאורה היה נראה כהה מדי עבורי. הוא מוצר רב תכליתי שאפשר למרוח מתחת או מעל האיפור ואמור גם לשמש כמוצר איפור בעל יכולות טיפוח. בקיצור – המון תכונות במוצר אחד, מה שבדרך כלל גורם לי לחשוב שמדובר בקשקוש. למרות זאת ולאחר שימושים רבים, בסופו של דבר נרשמה התאהבות זהירה ומצאתי שהדרך הכי טובה להניח אותו היא אכן מתחת לאיפור ולטשטש היטב. הוא מצליח לכסות בכבוד גם את הפצעונים העיקשים ביותר אבל בתור קונסילר מעל האיפור? לא רואה את זה עובד מאחר שהוא מגיע בגוון אחד ויחיד שלא מתאים לכל אחת. אני עדיין חושבת שהפרו-לונגוור של מאק טוב ממנו אגב ולכן מעדיפה להישאר איתו, אבל הוא ללא ספק המתחרה הכי קרוב שדגמתי.
המוצר עולה 32$ וניתן להזמין אותו כאן
המסקרה בולד של קרליין היא מוצר השנה מבחינתי, נקודה. אחרי תקופה ארוכה שבה התייאשתי ממסקרות שנמרחות והורסות את כל לוק האיפור, פתאום באה המסקרה הזו שלא נמרחת ויש בה בדיוק את האפקט הזה שאני אוהבת עבור הריסים שלי: אפקט מאסיבי של עיבוי והפרדה. זה מוצר שללא ספק אקנה שוב ושוב – ומבחינתי אין לו תחליף.
מוצר נוסף של ז’ילינסקי ורוזן שנהניתי ממנו מאוד הוא קרם גוף בניחוח Iris, lily and Vanilla. מדובר במוצר עם ריח קסום, רק הערה לעצמי ולכן: לא לקנות את המיכלים הענקיים של הקרמים כי בלתי אפשרי פיזית להגיע למצב שמסיימים את כל החומר וזה חבל.
את המוצרים של המותג ניתן להשיג בשוק הפשפשים ביפו
עוד נר יוקרתי ומשובח הוא ה-Mimosa של ג’ו מלון. מה יש לומר? מדובר בנר מהמם בריח מהמם עם בעירה מהממת – ותג מחיר קצת פחות ממהמם. רואה את עצמי קונה את הנר כמתנת יום הולדת או מבקשת אותו כמתנה, מבחינתי ימי הולדת זו הזדמנות קלאסית להתחדש בנרות יוקרתיים שפחות סביר לקנות כך סתם ביום יום.
הנה, בכל זאת נר של באת’ אנד בודי ברשימה אז אפשר לנשום לרווחה (אולי בעצם קצת פחות כי הריח קצת חונק). ה- Mahogany teakwood הוא אחד הריחות האייקוניים והאהובים עליי של המותג, ריח מאוד גברי וכזה שלא יתאים לכל אחת. המותג הוציא לאור לאחרונה מהדורת אינטנסיטי שמבטיחה בעירה בעוצמות חזקות וזו בערך הפעם הראשונה שנתקלתי באריזה של באת’ אנד בודי שבאמת אהבתי. רק מה? לנרות של באת’ אנד בודי יש לאחרונה קטע שבו הם בוערים חזק בערך עד אמצע הפתיל ואז מאמצע הדרך ועד סופה – נותנים עבודה בחצי כוח, כך שגם המהדורה החזקה יותר לא ממש הועילה.
ניתן לקנות את הנר (במהדורה הרגילה) במסגרת ה-SAS באתר, כאן (יש להיעזר בחברת שילוח)
רגע לפני שאתן מאבדות הכרה, הרשו לי להציג בפניכן נר נוסף! הפעם מדובר בנר היסמין של IZOLA שהיה לגמרי הפתעה נעימה! לא ציפיתי שהבעירה של הנר תהיה איכותית אבל כך היה. הוא בער בחוזקה, הפיץ ריח נעים אך לא משתלט ברחבי הבית ובער באותה רמה עד הסוף. המיכל היפה עבר הסבה וכעת הוא משמש כאגרטל (איזו מילה זקנה!) עבור סידורי פרחים קצרים ואני בהחלט אשמח להתחדש בנר נוסף מהסדרה.
את הנר ניתן להזמין כאן
מקווה שהאשפה שלי הייתה שימושית עבורכן!
השאירי תגובה