שתי אמניות אירופאיות שכדאי להכיר - Fashion-tails
  • מי אני?
  • איפור וטיפוח
  • עיצוב הבית
  • אופנה
  • שופינג
  • קולטורה
  • מאחורי הקלעים
תפריט
  • מי אני?
  • איפור וטיפוח
  • עיצוב הבית
  • אופנה
  • שופינג
  • קולטורה
  • מאחורי הקלעים
Instagram
Facebook-f
חיפוש
חיפוש
  • מי אני?
  • איפור וטיפוח
  • עיצוב הבית
  • אופנה
  • שופינג
  • קולטורה
  • מאחורי הקלעים
תפריט
  • מי אני?
  • איפור וטיפוח
  • עיצוב הבית
  • אופנה
  • שופינג
  • קולטורה
  • מאחורי הקלעים
  • מי אני?
  • איפור וטיפוח
  • עיצוב הבית
  • אופנה
  • שופינג
  • קולטורה
  • מאחורי הקלעים

שתי אמניות אירופאיות שכדאי להכיר

  • 10/02/2025

שתי יצירות שאני נשאלת עליהן לעתים קרובות שייכות לשתי אמניות אירופאיות שהזמנתי מהן ישירות דרך התקשרות באינסטגרם שלהן. את האחת רכשתי לפני כשנה וחצי ואת השניה רכשתי לפני כשלוש שנים. אני זוכרת ששתי היצירות הגיעו לסניף הדואר הקרוב לביתי והייתה תוספת של מכס עם הגעת הפריטים לסניף הדואר בארץ.

בגדול אלה מסוג הרכישות הנועזות שעשיתי כי זה לא נעשה במסגרת קנייה באתר מסודר ופשוט נאלצתי לקוות לטוב – במקרה שלי זה אכן היה טוב מאוד, היצירות יפיפיות והגיעו שלמות. יחד עם זאת, חשוב לי להזהיר שזו לא ממש רכישה סטנדרטית, אני לא עמדתי בפני היופי של שתיהן אז היה שווה לי לקחת את הסיכון. אציין ששתי העבודות נשלחו ארוזות היטב, את זה אני בהחלט זוכרת לטובה.

האחת היא Vera Klaus, אמנית גרמניה אם אינני טועה. אני אוהבת את הסגנון שלה כבר כמה שנים ואיזה כיף שיש לי יצירה שלה בבית. אני זוכרת שהמחיר שלה היה ממש סביר יחסית לגודל היצירה אבל הגיוני שחלו גם שינויים מאז ולכן אני לא מפרטת מחירים. אם אתן מעוניינות ביצירה שלה ממליצה ליצור קשר באמצעות עמוד האינסטגרם שלה. 

האמנית השניה היא Helle Skaarup והפעם מדובר באמנית סקנדינבית שמתמחה בעבודות רקמה יפיפיות, לא רק ממוסגרות אלא גם כיסויי מיטה, וילונות, כריות וראיתי שהיא אפילו רוקמת הינומות מרהיבות- כל דבר שהיא נוגעת בו הוא זהב. הפעם יש חדשות טובות: נראה שיש לה אתר אינפורמטיבי ומקיף שממנו אפשר לרכוש ישירות לישראל בעלות של 150 ש"ח. הקליקו כאן.

שווה לציין ששתי האמניות מאוד תקשורתיות באינסטגרם אז היה ובכל זאת אתן רוצות ליצור קשר ולשאול משהו – תקבלו כנראה תשובה בזריזות. כמו כן, אצל שתיהן תמצאו רק עבודות מקוריות אז כל פריט הוא One of a kind.

התגובות שלכן

לפוסט הזה יש תגובה אחת

  1. סיון הגב 12 פבר 2025

    המלצה מעולה ממש! כרגיל..

כתיבת תגובה לבטל

מה את חושבת על הנושא?

קודםהקודםתכירו את Not Another Bill
הבאסקירת בושם חדש של לה לאבוהבא

הצטרפי לניוזלובה>>

Smartfish Web Development

Envelope
Instagram
Facebook-f
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס