הפוסט יתחיל בהתנצלות בפני ציבור המניקוריסטיות: אין לי שום דבר נגדכן, בחיי! אמנם בחרתי כמעט באופן עקבי בציפורניים טבעיות על פני לק ג'ל בשנתיים האחרונות, אבל זה לא מטעמי אג'נדה כלכלית או בריאותית כלשהי, הלא ידוע שאינני אדם עם אג'נדות מוצדקות. להיפך, אני מוצאת שציפורניים מסודרות זה דבר מאוד נוח, בייחוד עבורי בתור יוצרת תוכן.
העניין הוא שאין לי סבלנות לזמן שצריך להקדיש עבור מישהי טובה באזור תל אביב, ולא מצאתי מישהי שעושה ציפורניים לטעמי ברדיוס שמסביב לבית. אז זו עצלנות נטו, ולכן אלה לא אתן, זו אני.


בלית ברירה סיגלתי לעצמי שגרת טיפוח לציפורניים בבית, כשאני רוצה שגרה שמצד אחד היא לא תובענית בזמן אבל מצד שני מאפשרת לציפורניים שלי להיראות מטופחות. הכלל שלי הוא כזה: להשקיע בטיפוח העור מסביב לציפרוניים כדי שלא ייראה יבש, להקפיד לשייף ולהעדיף כמעט באופן תמידי לקים בצבעים טבעיים כך שגם אם את לא מורחת מצטיינת או הלק לא מחזיק עלייך הרבה מאוד זמן – זה סלחני.

העניין עם ציפורניים שאת מתחזקת בעצמך הוא שהגיוני שיהיו תקופות שהן ייראו ממש טוב והגיוני שיהיו תקופות שייראו פחות, אבל כל עוד הן מתוחזקות ומשויפות נראה לי שכך או כך זה מתקבל על הדעת.


בענייני טיפוח יש לי כמה מומלצים:
- שמן קוטיקולות של סיקרט, מצוין, מזין ונמצא אצלי בשימוש כבר מעל שנה. יש לי 30% הנחה בהקשת LUBA עד סוף ינואר, בונוס חשוב: המחיר שלו מעולה. הקליקו כאן.
- מחזק של Nailkind שגם עליו יש לי הנחה, 20% בהקשת LUBA20 או 25% הנחה בקשת LUBA25 בקנייה מעל 399 ש"ח עד סוף ינואר, הקליקו כאן.
- בסיס ומייבש של הרמס. האם זה לחלוטין לא הכרחי? כן, האם זה השיא במונחים של Everyday luxury? כמעט, כי הם מוכרים גם פצירות וזה כבר הגבול שלי. בכל מקרה, הם באמת מעולים, לבסיס יש גם צבע עדין מאוד אז אפשר גם להסתפק רק בו במקום לק. הקליקו כאן.
- באלם של Mirror Water, שכבר דיברתי עליו בפוסט נוסף. הוא חביב המניקוריסטיות באנגליה ולא בכדי: מוצר עשיר מאוד לריכוך והזנה של הידיים. הקליקו כאן.
- מסיכת SOS של Manucirist, המשמשת כמסיכת לילה עבור הציפורניים. אמורים להניח אותה על ציפורניים נקיות ממש כבר במיטה לפני שהולכים לישון כי המרקם קצת דביק ואמור לעזור לקדם החלמה מהירה של הציפורניים. מוצר בקונספט מעניין אבל ביצוע קצת מעיק, הקליקו כאן.
- פצירת קריסטל של Margaret Dabbs שאמורה להיות ידידותית יותר לציפורניים, הקליקו כאן.

מותג לקים אדיר שגיליתי כשהסרתי את הג'ל היה Manucurist, מותג פריזאי טבעוני שאמור להיות כמה שיותר בריא ומייצג בעיניי את הדור החדש של הלקים. אני ממליצה להזמין אותם מ- Smallable כי אז אפשר להגיש חשבונית רטרואקטיבית ולקבל החזר על המיסים אם יש, אבל בכל מקרה עם דמי המשלוח זה לא סיפור זול.
אני מאוד אוהבת את ליין מוצרי ה- Active שלהם שזה מעין מוצר היברידי שמטפח את הציפורניים אבל גם מספק גוון קל או נצנוץ מסוג כלשהו, כמו למשל Active Glow שהוא סוג של הנייל גלואו של דיור אבל מוצלח יותר. מבחינת גוונים המועדף עליי הוא Hortencia. הקליקו כאן לרכישה.


המותגים Manucurist ו- Nailkind הם סוג של מותגים אחים בעיניי, למרות שכמובן שאין ביניהם קשר, אבל אפילו חיצונית הם דומים. גם Nailkind הוא מותג לקים טבעוני שאמור להיות כמה שיותר מיטיב עם הציפורניים, היתרון הגדול הוא שאפשר לקנות אותו בארץ ועם ההטבה שלי. הקוד LUBA20 מעניק 20% הנחה והקוד LUBA25 מעניק 25% הנחה בקניה מעל 399 ש"ח (ההטבות תקפות על מוצרים בודדים בלבד, ללא מארזים) עד סוף ינואר.

להבדיל מ- Manucurist שם יש כל מיני לקים שהם בין לבין, כאן המותג הוא יותר straight forward: יש בייס וטופ קואוט, שניהם מצוינים ויש לקים. אני אוהבת מאוד את הלקים החלביים הטבעיים הסמי שקופים כאמור, אבל גם את הכהים מאוד כי אני עושה פדיקור כל חודש בחודשו ומביאה לק מהבית (מבחירה). הגוון Glazed Donut של המותג מוצלח ביותר. הקליקו כאן.

המותג Pleasing של הארי סטיילס קצת מתנגש עם כל הגישה שלי לגבי לקים בסיסיים ופשוטים למניקור ביתי, כי הוא מותג הרבה יותר מכוון טרנד ופאנקי. למה הזכרתי אותו בכל זאת? כי אני מאמינה שהאזכור של הארי סטיילס יכול להרים כל פוסט. בכל מקרה, בוודאי תשמחו לדעת שאפשר להזמין את מוצרי המותג דרך סלפרידג'ס. האם הלקים יוצאי דופן? לא, אבל הארי סטיילס כן וזה מספיק טוב עבורנו. הקליקו כאן.
לפוסט הזה יש תגובה אחת
הגעת בדיוק בזמן 😃 ובא לי על כל הלקים של הארי סטיילס סתם כי הבקבוקון שלהם מושלם